Mehhikopärane grillrull

4 portsu

 

1 pakk ameerikapärast peekonit (12 viilu)
500 g veise- või seguhakkliha, maitsesta meelepärase grill- või lihamaitseainega
u 50 g Emmentali või Cheddari juustu
3–4 väikest marineeritud kurki
3 riba paprikat
pintseldamiseks u ½–¾ dl meelepärast grillkastet
serveerimisel marineeritud jalapenosid, väikseid paprikaid (soovi korral grillitud)
rulli katmiseks 2–3 suurt peotäit nacho’sid (juustumaitselised sobivad eriti!), käte vahel purustatud

 

Eelkuumuta ahi või õuegrill 180 kraadini. Laota peekonid sušimatile, suru hakklihamass ühtlase kihina peekonile (jäta kaugemast servast 3–4 cm katmata). Aseta peale juust, kurk ja paprikaribad ning rulli sušimati abil tihedaks rulliks. Küpseta ahjus restil või grillil kaane all 20 minutit, pintselda kastmega ja küpseta veel 10 minutit. Pintselda veel ning küpseta veel 3–5 minutit. Pöörita rulli purustatud nacho’des ja serveeri portsjoniviiludena meelepärase salati seltsis.

Tagasi

MAXIMA Finants MAXIMA Poliis teleMAXIMA MAXIMA Koopiad Kinkekaardid
Naujienlaiškis
Gaukite naujausius pasiūlymus bei akcijas tiesiai į el. pašto dėžutę.