Pardihautis punaveinis

4 portsu

 

6 pardikoiba, lõika rasvasema nahaga pinnale peale sälgud

4–6 sl tomatipastat

10 šalottsibulat või 3 punast sibulat, sektoriteks lõigatud

150 g peekonit, hakitud

4 sellerivart, viilutatud

4 küüslauguküünt, hakitud

200 g šampinjone

seo niidiga kokku 2 loorberilehte, 10 tüümianioksakest ja peotäis peterselli

paar näpuotsatäit tšillihelbeid

4 dl punast veini ja 6 dl kanapuljongit

 

Prae pardikoivad 1 sl õlis mõlemalt poolt jumekaks. Lisa tomatipasta, kuumuta veel paar minutit ja tõsta koivad kõrvale. Lisa samale pannile pardirasva sisse hakitud peekon, sibul ja seller. Umbes 7 minuti pärast lisa küüslauk ja seened. Kuumuta 5 minutit ning vala juurde

Tagasi

MAXIMA Finants MAXIMA Poliis teleMAXIMA MAXIMA Koopiad Kinkekaardid
Naujienlaiškis
Gaukite naujausius pasiūlymus bei akcijas tiesiai į el. pašto dėžutę.