6–8 portsu

500 g hapukapsast
3–4 sl oliiviõli
200 g suitsuliha või peekonit, hakitud
u 100 g viilutatud või ribadeks lõigatud chorizo-vorsti
1 suur sibul, hakitud
5 sl tomatipastat
soola, pipart
¼ tl tšillihelbeid
2 puljongikuubikut
1 l vett
2–3 sl mett
Kuumuta potis õli ning prae peekonit ja sibulat, kuni peekon on krõbe ja kuldpruun. Lisa tomatipasta, prae paar minutit ja pista potti ka hapukapsas. Maitsesta soola, pipra ja tšilliga, vala peale vesi ning tükeldatud puljongikuubikud. Maitsesta meega ning keeda madalamal tulel 25 minutit. Serveeri maitserohelise, praepeekoni ja hea krõbeda sepikuga.
- Haki sibul ja peekon.
- Prae sibul, peekon ja vorstiviilud.
- Lisa tomatipasta ja hapukapsas.
- Maitsesta meega.