Karamelline pasha besee põhjal

Prindi
0 recipes.rating_short

Koostisosad:

  • Besee
  • Maasikad
  • Vaarikad
  • Mustikad
  • Füüsalid
  • Vahukoor 200 g
  • Kohupiim (vanilje) 400 g
  • Või 100 g
  • Karamell-kondenspiim 190 g
  • Vaniljesuhkur 1 tl
  • Pähklisegu 1 pakk

Retseptist saab 6-10 magustoidu portsjonit olenevalt pokaali või magustoidukausi suurusest. 

Valmistamise juhend: 

1. Sulata või. 
2. Lisa kaussi vahukoor, kohupiim, kondenspiim ja vaniljesuhkur ning mikserda läbi kuni saavutad siidise kreemi. 
3. Lisa juurde sulatatud või ja sega hoolikalt läbi. 
4. Viimasena lisa hakutud pähklisega ja sega taaskord läbi. 

Serveerimine: 
1. Aseta pokaali põhja kergelt purustatud besee. 
2. Besee peale aseta värsked marjad. 
3. Marjade peale pashakreem.  
4. Kaunista paari marja, purustatud pähklite ja piparmündilehega.  

Naudi mõnusat lihavõtete magustoitu uues kuues. Kodumaised piimatooted super hinnaga leiad Maximast!
 

magustoit_maxima2